Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Elektrische boiler 200 liter

Koop uw elektrische boiler van 200 liter bij CV Compleet

Wilt u uw woning voorzien van een nieuwe elektrische boiler van 200 liter? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van CV Compleet. Wij zijn het online adres voor boilers van topmerken als Tesy, Wahlbach, ITHO/Daalderop en Inventum. Naast 200 liter boilers bieden wij ook elektrische boilers met een inhoud van bijvoorbeeld 50, 80, 100, 120 of 150 liter. Kies hier direct het gewenste exemplaar en bestel. Wij zorgen er dan voor dat u het product zo snel mogelijk in huis heeft.
 

Kies de juiste elektrische boiler voor uw huishouden

Is uw huidige boiler verouderd? Of heeft uw huishouden behoefte aan meer warm water? Dan is het tijd voor een nieuwe elektrische boiler. Voordat u een bestelling plaatst, is het verstandig om uit te zoeken welke boiler past bij uw huishouden. Reken uit hoeveel warm water u dagelijks ongeveer nodig heeft. Op basis van deze informatie kunnen wij u voorzien van advies op maat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u grote woning of bestaat uw huishouden uit een groot aantal personen? Dan is de elektrische boiler van 200 liter wellicht wat u nodig heeft.
 

Ontdek ons aanbod 200 liter boilers

CV Compleet biedt diverse boilers van merken die bekend staan om hun producten van topkwaliteit. Zo vindt u bij ons de speciale antikalk boilers van Tesy. De producten van dit merk zijn speciaal ontwikkeld voor huishoudens die hard en/of verontreinigd water hebben. De boilers uit deze lijn zijn namelijk uitgevoerd met een speciaal vergroot verwarmingselement met een glad oppervlak die ervoor zorgt dat de kalkafzetting en kalkaanslag sterk wordt vertraagd. Een ander merk dat wij aanbieden is Wahlbach. De bovenbouwboilers van Wahlbach hebben een magnesium verwarmingselement en stalen ge-emailleerde tank inclusief een messing wateraansluiting. Bekijk direct de verschillende specificaties van de boilers in ons assortiment.
 

Neem contact met ons op

Welke warmwaterketel heeft u nodig? Kiest u voor elektrische boiler van 200 liter of gaat u toch voor een kleiner exemplaar van bijvoorbeeld 100 of 120 liter? Voor advies op maat kunt u altijd aankloppen bij onze professionele adviseurs. Zij denken met u mee, zodat u uiteindelijk een product kunt kiezen die voldoet aan uw warm water behoefte. Plaatst u een bestelling? Dan ontvangt u van ons 100% fabrieksgarantie. Voor bestellingen van €90,- of meer is de verzending gratis. Voor extra informatie over de producten kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Wij informeren u graag verder over de elektrische boiler met 200 liter inhoud.