Welke vloerverwarming onder uw pvc vloer?

Welke vloerverwarming onder uw pvc vloer?

Wij vertellen u alles over vloerverwarming onder een PVC vloer

Wilt u de voordelen van PVC combineren met de voordelen van vloerverwarming? Dat kan! Een PVC vloer leent zich er erg goed voor om vloerverwarming onder te installeren. Dit type vloer laat de warmte goed door en de grond voelt daardoor zeer comfortabel aan. Wilt u meer weten over hoe een PVC vloer en vloerverwarming samengaan? Lees dan verder.
 

Welke vloerverwarming is geschikt voor PVC?

Het voordeel van een PVC vloer is dat er diverse soorten vloerverwarming onder geïnstalleerd kunnen worden. Een vloer van dit materiaal is een zeer goede warmtegeleider. Zo is elektrische vloerverwarming erg geschikt. Daarnaast is een water gedragen vloerverwarming met leidingen in de vloer ook geen probleem. Het voordeel van een PVC vloer bovenop vloerverwarming is dat de warmte snel zijn weg naar boven vindt en dat radiatoren verleden tijd zijn. Wilt u weten welke optie het meest geschikt is voor onder uw vloer? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag met advies op maat.
 

Hoe warm mag vloerverwarming bij een PVC vloer?

Er zitten verschillende voordelen aan een PVC vloer leggen, ook met betrekking tot vloerverwarming. Toch moet u op één ding letten: de temperatuur. De vloerverwarming moet niet te warm worden. Een te hoge temperatuur zal schade aan uw vloer veroorzaken. De oppervlakte van de PVC vloer mag niet warmer worden dan 28 graden. Dit betekent dat de gemiddelde doorstroomtemperatuur van het water in de leidingen tussen de 40 en 45 graden in moet zitten. Zeker niet warmer!
 

Bestel de juiste vloerverwarming bij CV-Compleet

Heeft dit blog u gerustgesteld en wilt u graag vloerverwarming laten leggen onder uw PVC vloer? Bekijk dan snel het uitgebreide aanbod van CV-Compleet en kies het type vloerverwarming dat bij uw woning en vloer past. Bij ons vindt u alle materialen die u nodig heeft. Bij ons kunt u ook terecht voor badkamerradiatoren, zoneregeling en elektra materialen. Bestel direct de producten die u nodig heeft voor uw vloerverwarming. Geniet van een snelle verzending, want voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Daarnaast bieden wij 100% fabrieksgarantie en gratis verzending vanaf 90,-. Voor persoonlijk advies of vragen neemt u contact met ons op. Bel ons via 0317 75 06 49 of mail via info@cv-compleet.nl.
    01-11-2022 09:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.