Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Wat heeft u nodig om vloerverwarming aan te leggen?

Wat heeft u nodig om vloerverwarming aan te leggen?
 

Wat heeft u nodig om vloerverwarming aan te leggen?

Vloerverwarming is een ideale manier om uw woning perfect op temperatuur te houden. Heeft u ook plannen voor het aanleggen van vloerverwarming? En wilt u hier graag zelf mee aan de slag te gaan? Dan wilt u uiteraard weten welke producten u nodig om heeft om de complete vloerverwarming aan te leggen. In dit blog geeft CV Compleet u hier meer informatie over. Wilt u graag weten wat u nodig heeft om vloerverwarming aan te leggen? Lees dan verder.

Deze componenten heeft u nodig voor vloerverwarming

Wanneer u zelf vloerverwarming gaat aanleggen, is het belangrijk dat u een aantal basiscomponenten in huis haalt om het systeem compleet te maken. Om een goed overzicht te geven van de benodigdheden zetten wij de verschillende componenten voor u op een rij:
  • Verdeler: De verdeler pompt het water rond in de verschillende groepen.
  • Buizen en slangen: Buizen en slangen worden gebruikt om het water onder de vloer te voeren.
  • Slangklemkoppelingen: Met de slangklemkoppelingen bevestigt u de slang aan de verdeler.
  • Ondervloer: Er zijn verschillende soorten ondervloeren kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een tackerplaat, noppenplaat en draadmat.
  • Randisolatie: Wordt toegepast bij cementvloeren. Hij voorkomt de kans op het scheuren en omhoogkomen van de vloer bij de wanden.
  • Bevestigingsmateriaal en geschikt gereedschap.

 

Vind de juiste materialen bij CV Compleet

Bent u nog op zoek naar de juiste producten om aan de slag te gaan? Dan bent u bij CV Compleet aan het juiste adres. In ons uitgebreide aanbod vindt u alle componenten voor het aanleggen van vloerverwarming. Om u verder te helpen zetten we een aantal benodigde producten uit ons assortiment op een rij:

Bovenstaande producten kunt u heel eenvoudig bij ons bestellen. Met onze snelle levering heeft u de producten binnen drie werkdagen in huis. Zo kunt u binnen korte tijd aan de slag gaan met de aanleg.

 

Ontvang advies op maat

Wilt u meer weten over de producten die u nodig heeft voor het aanleggen van vloerverwarming? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur uw mail naar info@cv-compleet.nl of bel naar 0317750649.

  Productspecialist, CV Compleet     28-06-2021 09:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.