0
Winkelwagen

Infraroodpanelen

Infraroodpanelen bestellen bij CV Compleet

Wilt u uw woning verwarmen met infraroodpanelen? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij CV Compleet. Hier op deze pagina vindt u ons uitgebreid aanbod met infraroodpanelen. Deze variëren onder andere wat betreft het vermogen, de kleur en de maat. Nadat u het gewenste paneel besteld heeft, zorgen wij voor een snelle verzending. Voor meer informatie over ons aanbod leest u verder.Weergave:
 


Bezig met laden...

Voordelen van infraroodpanelen

Kiest u voor infraroodpanelen voor de verwarming van een woning, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Deze infrarood (IR) panelen zijn ideaal voor het plaatselijk verwarmen van ruimtes die weinig gebruikt worden. Wanneer ze als plaatselijke verwarming worden ingezet zijn ze goed voor het milieu. Anders dan conventieverwarming geeft IR-verwarming stralingswarmte af aan een bepaalde plek in de ruimte. Wanneer je in deze stralingswarmte zit, geeft dat een behaaglijk gevoel, ook wanneer de temperatuur in de ruimte laag is. Deze panelen zijn als bijverwarming ideaal. Als hoofdverwarming zijn ze minder geschikt tenzij de woning zeer goed geïsoleerd is.

IR panelen in het aanbod van CV Compleet

Bent u op zoek naar een infraroodpaneel van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij CV Compleet aan het juiste adres. U vindt bij ons IR panelen in verschillende maten, kleuren en vermogens. Vrijwel alle panelen in ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld de DIHS Small Wall Infrared panel SWIP 400 x 550mm 30mm dik. De DIHS is te bestellen in antraciet, zilvergrijs, zwart, rood en wit. Verder kunt u kiezen voor een paneel met een vermogen van 100 watt tot wel 850 watt.

Neem contact op

Selecteer het infraroodpaneel met de juiste maat, kleur en het vermogen en plaats een bestelling. Wij zorgen voor een snelle verzending en bieden 100% fabrieksgarantie. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende panelen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.