Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Solar Elektrische paneel radiator

Weergave:
 

Solar Elektrische paneel radiator

Solar Elektrische paneel radiator is een nieuwe duurzame radiator is een paneelradiator die er mooi en modern uitziet met de gladde goed afgewerkte boven- en zijkanten. De elektrische radiatoren kunnen goed dienen als verwarming voor een kleine ruimte of als extra verwarming in lastig te verwarmen ruimtes zoals een hal of ruimtes waar veel tocht en koude is. De warmtedoorlatende veilige en mooie gladde en moderne omkasting zorgt voor een fraai uiterlijk van deze radiator. De elektrische paneelradiator is daarmee een goed alternatief voor het verwarmen van badkamers, toiletten, slaapkamers maar doet ook goed zijn werk in  de woonkamer. Vanwege de gladde mooi afgewerkte zij- en bovenkanten is deze radiator niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens bijzonder veilig en daarmee kindvriendelijk. De radiator bevat geen openingen waar iets tussen kan komen of blijven steken. Solar staat bekend om zijn degelijke en goed vormgegeven kwaliteitsradiatoren die praktisch inzetbaar zijn en in elk interieur passen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
 

Details

Elektrische radiatoren worden tegenwoordig steeds vaker in Nederlandse huishoudens steeds meer gebruikt.
Nieuwe, duurzame, cv-systemen werken veelal met een lage watertemperatuur om het hoogst mogelijke rendement te behalen. Dit betekent dat er grotere radiatoren in ruimtes moeten worden geplaatst voor voldoende warmtecapaciteit om desbetreffende ruimte te verwarmen. In zulke gevallen is de elektrische radiator een goed alternatief voor de verwarming van de ruimte. Een elektrische radiator kan probleemloos worden geïnstalleerd in de badkamer, toiletten, mits deze ver genoeg van douche en bad zijn verwijderd. De Solar elektrische paneelradiator is verkrijgbaar met een vermogen van 500, 700, 1000, 1250, 1500 en 2000 watt en in de volgende afmetingen: 707 x 350 mm, 969 x 350 mm, 957 x 350 mm, 1064 x 350 mm, 1249 x 350 mm, 1724 x 350 mm met een spanning van 230 volt, inclusief aansluitsnoer en elektronische thermostaat.