Henrad/Stelrad Radiatoren

Henrad Stelrad radiatoren CV-Compleet

Henrad Stelrad Radiatoren

Henrad Stelrad Radiatoren zijn uniek in zijn soort. Het water stroomt eerst in de voorste radiatorplaat waardoor deze een hogere temperatuur aanneemt. Dit zorgt voor meer stralingswarmte en daardoor meer comfort. De Henrad radiator heeft aan de voorkant een verhoogde stralingstemperatuur waardoor de achterste plaat een stuk minder warm is dan de voorste. Dit voorkomt warmte-verlies tussen radiator en de muur of wand waaraan deze is bevestigd. Deze slimme constructie verhoogt de behaaglijkheid en het comfortgevoel en verlaagt de energiekosten waardoor de installatie efficienter werkt en minder CO2-uitstoot veroorzaakt. De Stelrad radiator is daarmee uniek in zijn soort en bijzonder energiezuinig en praktisch. Daarnaast zijn deze radiatoren fraai om te zien. Door het tijdloze design, de slimme constructie, de gemakkelijke montage met verschillende aansluitpunten, maar deze radiator als een van de beste keuzes in zijn categorie.
 

Details

De Henrad Stelrad radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 300, 400, 500, 600, 700 en 900 en diverse breedtes. De Henrad/Stelrad Premium ECO paneel radiatoren zijn bijzonder duurzaam vanwege de volgende unieke eigenschappen:
- de daling van de energiekosten tot wel 10% (Kiwa-gecontroleerd);
- de hogere stralingswarmte tot wel 50%;
- de hogere gemiddelde oppervlaktetemperatuur in de voorste warmteplaat;
- het behoud van comfortgevoel bij lage watertemperatuur van het watersysteem;
- en de snellere opwarming van het gehele element.
 
Aansluitingen van de Henrad Premium ECO zijn 2 x 3/4" buitendraad Euroconus met midden-onder-aansluiting, 2 x 1/2" binnen draad aan de rechter-onderzijde van de radiator, links en rechts aansluitbaar met 4 x 1/2" binnendraad. Inclusief geïntegreerd regelbaar ventiel (zonder thermostatische regelknop, standaard aan de rechterzijde gemonteerd en compatible met een thermostaatknop van M30 x1,5mm. Bij de types 21, 22 en type 33 kan het ventiel aan de linkerzijde gemonteerd worden. Voor type 11 is een linker-versie op aanvraag leverbaar. Deze ventielen zijn door de fabriek vooraf ingesteld en komen overeen met de afmeting van de radiator en zorgen daarmee voor een optimale warmteverdeling (debiet) over de radiator. Standaardkleur Ral 9016, ook andere kleuren mogelijk (zie productspecificaties in webshop).