Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Uponor leidingsysteemInstallatiematerialen Uponor leidingsysteem

De installatiematerialen van Uponor leidingssyteem zijn essentieel voor de aanleg van uw vloerverwarming. De Uponor collectie kent een divers aanbod aan installatiematerialen. Zo verkoopt CV Compleet Uponor koppeling, Upenor buis, Uponor gas buis, persfittingen, gas beveiliging en divers Uponor gereedschap zoals Calibreerapparaten (voor het testen van van verplaatsbare elektrische verbruikstoestellen voor periodieke controles), buigveren in diverse lengtes voor zowel om als in de buis, kunststof scharen, buizenscharen en handperstangen. Ook de Uponor persen die zonder gereedschap kunnen worden gemonteerd zijn bijzonder efficient te noemen. Bij de aanleg van een vloerverwarming is er een grote hoeveelheid installatiematerialen nodig. De producten van Uponor zijn daarbij essentieel en hebben een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. CV compleet verkoopt daarbij een groot assortiment Uponor installatiematerialen die kunnen dienen als de basis van uw vloeraanleg.  Van aansluiting tot aftappunt eenvoudige en perfecte installatie met de producten van Uponor. Voor een ieder die op betrouwbare producten wil bouwen, is dit assortiment de juiste keuze. Uponor heeft altijd een perfecte garantietermijn en waarborgt uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van al haar producten.
 

Details

Leidingssystemen van Uponor zijn perfect voor de aanleg van uw systeem. Het systeem is te combineren met met klem- en/of perskoppelingen en alles is KIWA en KOMO gekeurd voor toepassing in sanitaire- en verwarmingsinstallaties. Inlcusief garantie van 10 jaar voor de buis en fittingen van Uponor. Gas veiligheidsverdelers met meerdere groepen en storingsschakelaars  in diverse afmetingen en breedtes. In de collectie ook diverse klemkoppelingen in verschillende formaten en pers- en muurplaten. Op het gebied van drinkwateraansluiting en verwarming is het Uponor MLC perssysteem de perfecte oplossing voor nagenoeg iedere gestelde eis en situatie. Het omvangrijke productassortiment biedt immers alles wat nodig is voor een eenvoudige en veilige installatie van woningaansluiting tot aan het aftappunt. Gegarandeerde afdichting, ook na eventueel draaien van de buis, dus nooit meer angst voor lekkage of andere ongewenste situaties.