Vloerverwarming set voor 58 - 70 M2 - 6 groepen, compleet geleverd
Vloerverwarming set voor 58 - 70 M2 - 6 groepen, compleet geleverd
0 Review | Review toevoegen
CV-Compleet set vloerverwarming bestaande uit: stalen verdeler, met koppelingen - 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm

Artikelnummer

CV20060

Levertijd

1 tot 3 werkdagen

ÔéČ┬á739,03
excl. btw
ÔéČ┬á894,23
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Overzicht compleet set vloerverwarming voldoende van 58 tot 70 m²:
  • Vloerverwarming verdeler met 6 groepen
  • Verdeler met een A-Label pomp, energiezuinige pomp
  • Aansluitkoppelingen voor buis op verdeler
  • 6 rollen 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x mm á 120 meter
  • 12 Geleidebochten
De verwarmingsbuis is diffusie dicht met KOMO-keur en heeft een verzekerde garantie van 10 jaar. Dit set is ook geschikt als bijverwarming voor ± 90 .

Bij CV-Compleet hebben wij een ruim aanbod in complete sets vloerverwarming. Ideaal voor het zelf of laten aanleggen van uw vloerverwarming. Voor elke oppervlakte hebben wij het meeste werk al voor u gedaan. Een vloerverwarming set waarmee u tegelijk veel tijd en geld bespaart. Makkelijker kan het niet worden. De aanschaf van een compleet set is vaak voordeliger dan wanneer alle benodigde onderdelen los van elkaar besteld worden. Dit set is geschikt voor een ruimte van 60 tot 72 . Het bestaat uit een stalen verdeler met 6 groepen, een A-label energiezuinige pomp en aansluitkoppelingen voor de buizen, 6 rollen 5 lagen verwarmingsbuizen 16 x 2 mm met een lengte van 120 meter, als laatste bevat dit set 3 rollen randisolatie van 10 cm hoog, 4 mm dikte en een lengte van 25 meter. De verwarmingsbuis is diffusie dicht met KOMO-keur en heeft een verzekerde garantie van 10 jaar. Dit set is ook geschikt als bijverwarming voor een ruimte van ± 48 , denk hierbij aan een bijkeuken of garage. Houdt rekening met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.

Let op: Als de installatie is gevuld staat het pijltje op de pomp naar beneden, deze 10 minuten laten draaien, dan de wijzer naar links draaien op stand 3 en altijd zo laten staan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.