Welke vloerverwarming is het beste?

Welke vloerverwarming is het beste?

Welke vloerverwarming is het beste?

Voordat u uw vloerverwarming gaat leggen is het verstandig om het een en ander te weten over de diverse soorten vloerverwarming en de voor- en nadelen die deze met zich mee brengt. In het aanbod van CV-Compleet vindt u alle benodigdheden om uw vloerverwarming te leggen. Met onze jarenlange ervaring weten we wat we u moeten adviseren. Lees ons blog om meer te weten te komen over welke vloerverwarming het beste is.

In ons assortiment vindt u verschillende producten voor vloerverwarming. De twee soorten vloerverwarming die u terug vindt in on aanbod zijn elektrische vloerverwarming en droogbouw vloerverwarming. We bespreken de voor- en nadelen van deze soorten.
 

Elektrische vloerverwarming

Een veel gekozen vloerverwarming: de elektrische vloerverwarming. Aan dit type vloerverwarming zitten een aantal voor- en nadelen verbonden. Een groot voordeel van elektrische vloerverwarming is dat de aanschaf redelijk goedkoop is in vergelijking met andere vloerverwarmingssystemen. Daarnaast is dit type ook nog eens eenvoudig te installeren en zorgt het ervoor dat een kleine ruimte zo warm is. Heb je zonnepanelen? Dan is dit type vloerverwarming extra voordelig. 
Een nadeel van elektrische vloerverwarming is dat dit type vloerverwarming minder geschikt is voor kleinere ruimtes. Daarnaast verbruikt elektrische vloerverwarming veel energie.
 

Droogbouw vloerverwarming

Een andere optie is het aanleggen van droogbouw vloerverwarming. Ook dit type vloerverwarming brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo is droogbouw vloerverwarming licht van gewicht. Dit maakt het geschikt om op een cementdekvloer en een houten constructievloer te leggen. Daarnaast hebben de matten of platen een isolerende laag. Zo heeft warmte weinig kans om te ontsnappen. Dit type vloerverwarming ligt onder de vloer waar u op loopt. Dit zorgt ervoor dat de vloer snel opwarmt.
Voor meer informatie over wat is droogbouw vloerverwarming leest u dit blog.
 

Bestel direct

Het is dus afhankelijk van wat uw wensen zijn, welke vloerverwarming het beste is voor u en uw woning. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0317 – 75 06 49 of stuur een mail via info@cv-compleet.nl. Weet u al precies wat u nodig heeft? Plaats de gewenste producten eenvoudig in uw winkelwagen en bestel direct online.
 
    09-12-2022 15:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.