0
Winkelwagen

Wat is droogbouw vloerverwarming?

Wat is droogbouw vloerverwarming?

Droogbouw vloerverwarming

Droogbouw vloerverwarming is een van de populairste soorten van vloerverwarming. Maar wat is droogbouw vloerverwarming precies? En wat zijn de voordelen van dit systeem. In dit blog van CV-Compleet beantwoorden wij deze vragen en leggen we het aan u uit. Dus bent u van plan om vloerverwarming aan te leggen in uw woning? En wilt u graag meer weten over droogbouw vloerverwarming? Lees dan verder.
 

Wat is droogbouw vloerverwarming?

Droogbouw vloerverwarming betekent dat bij de aanleg van de installatie geen natte producten zijn gebruikt, bijvoorbeeld cement en beton. In plaats daarvan worden isolatieplaten als EPS-platen of Fermacell-platen toegepast. Dit zorgt ervoor dat de belasting van het systeem veel lager is. Daarnaast kunt u er eenvoudig vloerbedekking overheen leggen. Deze techniek is zeer geschikt voor bestaande woningen.
 

De voordelen van droogbouw vloerverwarming

Droogbouw vloerverwarming is een van de populairste soorten vloerverwarming, omdat het veel voordelen met zich meebrengt. Om u een duidelijk beeld te geven van deze voordelen, zetten we ze voor u op een rij:

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Geeft een uitstekende isolatie
  • Warmt snel op
Omdat er geen cement of beton aan te pas komt, is deze aanlegmethode geschikt voor heel veel verschillende vloeren. Daarnaast heeft u geen radiotoren nodig om de ruimte verder te verwarmen. Wilt u meer weten over de voordelen van droogbouw vloerverwarming en de verschillende voordelen die het met zich meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bestel uw vloerverwarmingset bij CV Compleet

Wilt u graag vloerverwarming toepassen in uw woning? En bent u nog op zoek naar de juiste materialen voor de aanleg? Dan kunt u bij CV-Compleet terecht voor alle benodigdheden. In ons uitgebreide aanbod vindt u bijvoorbeeld complete vloerverwarmingsets. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder andere vloerverwaming verdelers en vloerverwarmingsbuizen. Bekijk direct welke materialen u nodig heeft voor de installatie en bestel een bijpassend set eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle verzending.
 

Advies op maat

Gaat u aan de slag met het installeren van droogbouw vloerverwarming? Bestel uw benodigde materialen dan vandaag nog online bij CV-Compleet. Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Daarnaast bieden wij 100% fabrieksgarantie en gratis verzending vanaf 90,-. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317 75 06 49 of stuur een e-mail naar info@cv-compleet.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat.

    15-06-2022 16:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.