Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Stiebel elektrische radiatoren

Stiebel elektrische radiatoren bestellen bij CV Compleet

Stiebel Eltron Elektrische radiatoren worden ook online aangeboden door CV Compleet. Stiebel Eltron produceert en levert elektrische verwarming van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kenmerken zij zich door producten met een prachtig design. Bekijk hier direct het aanbod en ontdek de convectoren met verschillende vermogens en afmetingen. Bestel het gewenste model en wij zorgen voor een snelle verzending. Lees verder voor meer informatie over elektrische radiatoren van Stiebel Eltron.Weergave:
 

Waarom een elektrische radiator van Stiebel?

Wanneer u een ruimte verwarmt, wilt u uiteraard voorkomen dat er veel warmte verloren gaat. Zeker in ruimtes waar u slechts een beperkte tijd aanwezig bent, is dit vaak wel het geval. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer waar u misschien alleen ’s ochtends en ’s avonds aanwezig bent. Het is dan ook niet noodzakelijk om de ruimte de hele dag te verwarmen. Met een centrale verwarming kan dit meestal niet gemakkelijk ingesteld worden. Stiebel Eltron brengt daar verandering in met haar elektrische radiatoren. Deze kunnen namelijk overal geplaatst worden en op ieder gewenst moment de ruimte verwarmen.

Kies de gewenste convector

In het assortiment vindt u diverse uitvoervoeringen van de Stiebel Eltron CWM convectorkachel. Het model heeft een mooie alpine witte kleur en staat door zijn strakke design prachtig in vrijwel iedere ruimte. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Bij het kiezen van een passende wandconvector let u op het oppervlakte van de ruimte die u wilt verwarmen. Een elektrische radiator van 1000 Watt verwarmt bijvoorbeeld een oppervlakte van ongeveer 8 tot 14 vierkante meter, terwijl een convector van 3000 watt een ruimte van 24 tot 32 vierkante meter opwarmt.

Bestel uw radiator

Voor meer informatie over Stiebel Eltron elektrische radiatoren kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en voorzien u van advies op maat. Zo kunt u weloverwogen een keuze kunt maken. Bestel direct de gewenste uitvoering van de Stiebel CWM en wij zorgen ervoor dat u uw producten zo snel mogelijk in huis heeft.