Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Is vloerverwarming duurzaam?

Is vloerverwarming duurzaam?

De duurzaamheid van vloerverwarming

Wilt u graag stappen zetten op het gebied van duurzaamheid? En bent u van plan uw woning te verduurzamen? Dan komt u al snel uit op het punt van woningverwarming. Voor het verwarmen van de woning wordt vaak de meeste energie verbruikt. Misschien wilt u graag vloerverwarming toepassen in uw woning. Maar is vloerverwarming duurzaam? In dit blog gaan we dieper in op deze vraag en geven wij u het antwoord. Wilt u graag meer weten over de duurzaamheid van vloerverwarming? Lees dan verder.

Duurzaam uw woning verwarmen

Goede verwarming in uw woning is uiteraard onmisbaar. Maar met oog op de toekomst is het van belang dat we steeds meer verduurzamen. Past vloerverwarming in het plaatje van duurzame woning? Jazeker, vloerverwarming is duurzamer dan reguliere radiatoren. Daarom is vloerverwarming zeer populair. Het brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee.

Duurzame voordelen van vloerverwarming

Zoals gezegd is vloerverwarming een duurzame vorm van woningverwarming. De kosten voor de productie, het transport en de opslag zijn namelijk een stuk lager dan bij reguliere radiatoren. Daarnaast gebruikt vloerverwarming minder energie. Zeker wanneer u het combineert met een elektrische warmtepomp en duurzame stroom (bijvoorbeeld zonnepanelen) is het een van meest milieuvriendelijke mogelijkheden.

Bestel uw vloerverwarmingset bij CV Compleet

Wilt u uw woning graag voorzien van vloerverwarming? En bent u op zoek naar geschikte materialen voor de installatie? Dan kunt u terecht bij CV-Compleet. In ons uitgebreide aanbod vindt u bijvoorbeeld complete vloerverwarmingsets met alle benodigdheden. Bekijk direct welke materialen u nodig heeft voor de installatie en bestel een bijpassend set eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle verzending.

Advies op maat

Wilt u ook aan de slag gaan met de aanleg van een installatie? Bestel de benodigde materialen dan online bij CV-Compleet. Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Daarnaast bieden wij 100% fabrieksgarantie en gratis verzending vanaf 90,-. Wilt u meer weten over de duurzaamheid van vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317 75 06 49 of stuur een e-mail naar info@cv-compleet.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat.

    30-03-2022 13:59     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.